Botteling

Het afvullen van gasflessen gebeurt enkel op elektronische weegtoestellen waardoor wij een uiterst nauwkeurige weging garanderen.
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.
Over De Jans Gas

Afvullen van gasflessen

Het afvullen van gasflessen gebeurt enkel op elektronische weegtoestellen waardoor wij een uiterst nauwkeurige weging garanderen. Daarna worden de gevulde flessen opnieuw met een elektronische lekdetector gecontroleerd op eventuele lekken zodat GEEN GEVAAR bestaat voor de consument.

Gevulde flessen worden verzegeld met een code die wordt “TOEGEWEZEN DOOR HET MINISTERIE”. De verzegeling laat toe bij eventuele controle ten allen tijde te kunnen vaststellen in welk vulcentrum de flessen werden afgevuld. Deze reglementering beschermt de consument en de erkende vulcentra tegen de sluikvullers die het niet te nauw nemen met de reglementering.

Vullen van gasflessen

Het vullen van gastanken gebeurt door gekwalificeerde personeelsleden die om de vijf jaar een bijkomende opleiding krijgen in een erkend opleidingscentrum.

Alle vrachtwagens worden om de zes maanden gecontroleerd door erkende technische controle centra. Bij de tankwagens wordt tevens de meetapparatuur jaarlijks geijkt door een erkende controle instantie.
Over De Jans Gas

Waarom is De jans Gas zo interessant?

Ecologisch alternatief
Overal beschikbaar
Levering bij u thuis
Uitermate veilig