Over De Jans Gas

De Jans Gas is een familiebedrijf en al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in gas voor bedrijven en particulieren. Een ijzersterke en snelle service onderscheiden ons.
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.
Over De Jans Gas

Familiebedrijf in hart en nieren

De Jans Gas werd in de jaren ’70 opgericht als Jamogas. Begin de jaren 2000 nam zoon Stijn De Jans het van zijn vader over en werd het bedrijf omgedoopt tot De Jans Gas. Verschillende overnames en een ijzersterke klantenservice hebben geleid tot een mooie portefeuille. Het bedrijf groeide uit tot een gevestigde waarde in de ruime regio Gent en belevert klanten in West- en Oost-Vlaanderen, tot de grens met Antwerpen en Brussel.

Betrouwbare energieleverancier

We durven onszelf gerust een betrouwbare energieleverancier noemen. We zorgen er immers voor dat bedrijven en particulieren veilig en snel worden voorzien van gasflessen en boven- en ondergrondse tanks met propaangas. Voor elke toepassing en elke vraag heeft De Jans Gas een geschikte installatie in huis.
Ook handig is de eigen vulinstallatie en het transport in eigen beheer. Klanten kunnen hun bestelling uiteraard ter plaatse afhalen, maar thuislevering binnen de week is ook mogelijk. Doordat alles in-house kan worden aangeboden en gepland, spelen we als klein familiebedrijf zeer kort op de bal en heb je als klant één duidelijk aanspreekpunt. Snel kunnen schakelen is onze grootste troef.

Waarom de liefde voor gas?

Steeds meer mensen kiezen voor gas in plaats van voor stookolie. Gas is veel milieuvriendelijker en heeft ook veel meer toepassingen dan mazout. Zo kan je er niet alleen mee verwarmen, maar ook mee koken, er een sfeerhaard of barbecue mee aansteken en meer. De installatiekost ligt ook een stuk lager en het rendement is hoger. Wanneer aardgas dan geen optie is, is propaangas een meer dan geschikt alternatief.
Over De Jans Gas

Wie kan bij De Jans Gas terecht?

Iedereen die ergens gas voor nodig heeft, van grote hoeveelheden tot een klein gasflesje, is welkom. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor gasflessen en boven- en ondergrondse gastanks. Zowel horecazaken en installateurs als asfalteurs en grote kantoorgebouwen vinden de weg naar De Jans Gas voor hun energievoorziening. 

Wil je weten of wij jou kunnen helpen? 

Waarom De Jans Gas?

Levering aan huis
Veilig en veelzijdig
Ecologisch en duurzaam
Professioneel advies