Gasflessen

Met een gasfles ben je zo vrij als een vogel. Koken in je caravan of tent, je terras verwarmen of je buitenbarbecue aansteken … Met een gasfles van De Jans Gas kan je meteen aan de slag.
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.

Gamma

Gasflessen van 5 tot 46,5 kg met of zonder kraag.
Propaangas
Eigen vulinstallatie

Buitenkeuken, gasbarbecue of terrasverwarming?

Propaangas in flessen is geschikt voor tal van toepassingen. Droom je al langer van een buitenkeuken of een echte gasbarbecue om te kokerellen en te genieten met vrienden? Misschien hoort daar dan meteen ook een verwarmd terras bij. Voor al deze huiselijke buitentoepassingen zijn gasflessen uitermate geschikt. Eenvoudig aansluiten, en klaar!
Over De Jans Gas
Over De Jans Gas

Gasflessen voor campings

Wie af en toe op een camping vertoeft, kent het wel: aan elke caravan of bij elk kookvuurtje zie je een gasfles staan. Soms behoorlijk groot, maar even goed heel klein. De Jans Gas biedt gasflessen aan die ideaal zijn voor de kampeerders en avonturiers onder ons. Het soort aansluiting dat je nodig hebt, zal afhangen van het toestel dat moet worden aangesloten op de gasleiding. Zo is er een verschil tussen binnendraad- en buitendraadaansluitingen. Geen idee welke gasfles je nodig hebt?

Verwarm plaatselijk met een extra verwarmingselement

In oudere woningen wordt vaak niet elke ruimte even goed verwarmd. De centrale verwarming voldoet niet, en de nood aan een rolkacheltje dringt zich op. Dit extra verwarmingselement werkt op gas en is ideaal om plaatselijk bij te verwarmen. Ook voor deze toepassing hebben wij de geschikte gasflessen in huis. We geven je graag vrijblijvend advies.
Over De Jans Gas

Waarom propaangas?

Propaangas in flessen kent heel wat toepassingen en is erg flexibel in gebruik. Het is bovendien ook heel veilig en het milieu ondervindt geen hinder van dit type gas. Eigenlijk is het zelfs heel energievriendelijk, en is de schadelijke uitstoot zeer beperkt.

Prijzen voor gasflessen

De prijzen voor propaangas worden wettelijk bepaald. Voor gas in flessen geldt er sinds midden 2017 geen officiële maximumprijs meer, maar kan de prijs variëren afhankelijk van de gasmaatschappij. Alle gasflessen van De Jans Gas zijn bovendien gekeurd volgens de Europese regelgeving en zijn voorzien van een correct etiket met veiligheidsvoorschriften en datum.

Laat ons hier weten welke gasfles je nodig hebt, dan bezorgen we je vrijblijvend een offerte.

Toepassingen van propaangas in flessen

Verwarmen
Koken
Kamperen

Waarom De Jans Gas?

Levering aan huis
Veilig en veelzijdig
Ecologisch en duurzaam
Professioneel advies